Paardencoaching in de week van Vitality Experience

Paardencoaching helpt.
Paardencoaching helpt.
Foto: Eigen foto

Koekange – De derde editie van de Vitality Experience, hét vitaliteitsfestival voor na je vijftigste, vond vorige week onder andere in Koekange plaats. Fit en gezond ouder worden, dat wil iedereen. Niet iedereen weet heel goed hoe dat te doen. De Vitality Experience helpt hier op een creatieve en laagdrempelige manier bij.

Van 13 tot en met 20 april vond de derde editie plaats, hét vitaliteitsfestival voor na je vijftigste. Klup is samen met de Hersenstichting initiatiefnemer van dit landelijke evenement. Het doel is mensen inspireren om vitaler en gelukkiger te leven. Samen met kluppers ontdek en ervaar je in je eigen buurt nieuwe dingen.

Paardencoaching

Bij paardencoach Sigrid Steenbergen aan de Noordwijkerweg in Koekange was het mogelijk om deel te nemen aan een workshop paardencoaching. „Met een groepje dames konden we in de paardenbak één voor één kennis maken met de merrie Florana. Sigrid observeerde wat er tijdens de kennismaking gebeurde. Voor iedere deelnemer voelde het anders en kwam er ook ander gedrag naar voren. Het is echt bijzonder om te ervaren hoe een paard reageert op wat jezelf doet of uitstraalt”, aldus de Meppeler deelneemster Joke Berendsen van de Hersenstichting. „Paarden kunnen gevoelig zijn voor de emotionele toestand van mensen en kunnen dienen als krachtige en eerlijke spiegels voor gedrag en emoties. Het werken met paarden kan helpen om meer inzicht te krijgen in jouw eigen gedrag en emoties.”

Sigrid geeft regelmatig workshops. Voor meer info zie https://sigrids.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen