Fiets ‘m d’r in tijdens Crisis Cross Festival

Fiets 'm d'r in, maar dan in het gras.
Fiets 'm d'r in, maar dan in het gras.
Foto: CCF

Veeningen – De organisatie van het Crisis Cross Festival staat jaarlijks garant voor bijzondere activiteiten. Dit jaar is het festival op 31 mei en 1 en 2 juni op het bekende weiland aan de Stapelerveldweg en wordt op de zondag een heuse Fiets ‘m d’r in gehouden.

Onlangs werd een proefopstelling door de organisatie neergezet, toen nog met gras er omheen. Maar op 2 mei is er ook gewoon water. Ze worden alleen niet nat wanneer ze de overkant halen en ongeschonden de bel kunnen luiden.

Net even anders, dat is precies wat het culturele prijs winnende festival elk jaar weer is. Van deelnemers wordt niet alleen verwacht dat ze zo ver mogelijk komen, maar ook dat ze met een zo bijzonder uitgedoste fiets meedoen. Het levert alleen maar bonuspunten op bij de jury. Mooie kleding doet ook wonderen.

Deelnemers moeten wel 18 jaar of ouder zijn en een helm dragen. Wie de fiets of zichzelf niet heeft versierd, wordt bij voorbaat gediskwalificeerd. Aanmelden kan via  https://forms.gle/2WbDatQherx29JqC9

Motorcross en entertainment

Het Crisis Cross festival bestaat uit een mix van motorcross en entertainment. Zo zijn er voor alle drie de dagen de nodige artiesten gecontracteerd. Dat begint op  vrijdag 31 mei met onder meer Charly Lownoise, Sweet Le freak, Party Animals en DJ Sipke. A* Fever XS komt ook als ‘ultimate ABBA-tribute’. Verdrietig is dat de ook vastgelegde Def Rhymz onlangs is overleden. Op zaterdag zijn er optredens van onder meer The Darkraver, Xception, The Rousers, Gladjakkers en Conny Vink. Zondag is het bal met Henk Wijngaard, Dirty Dog, Halsband en Bökkers.

Voor kinderen is er op zaterdag en zondag ook van alles te beleven, van kindertheater, een verfloket, circus Easy uit Meppel, een mega modderkeuken, een mini speelweide, een krijtplein en een challengeshow van Stijn & Nienke.

Info: www.crisiscross.nl

CrisisCross 2018.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen