Ondernemersbeurs Ruinerwold ziet er weer piekfijn uit

Ruinerwold – Met een opening door burgemeester Inge Nieuwenhuizen en een mooi ondernemersverhaal van Annemarie van Gaal, is de Ondernemersbeurs van Ruinerwold Onderneemt donderdagavond geopend. Dat gebeurde op dezelfde locatie als vijf jaar geleden: de grote hal van wat ooit Vos bv was.

Het complex is nu eigendom van Pieter Winter van Agro Giethoorn, de hal waar de opening plaatsvond wordt nu gebruikt door Techniekcentrum Noord. De beurs zelf is weer in de achterste hal, die nu een stuk warmer is dan voorgaande jaren. Dat heeft niet alleen te maken met het tijdstip van de beurs – maart in plaats van januari – maar ook met de isolatie van het dak. Zo zit iedereen er de komende dagen warmpjes bij.

Het was gisteravond ook de vuurdoop van Astrid Fiks, die sinds kort voorzitter is van Ruinerwold Onderneemt en een mooie start in haar nieuwe functie kent. Ze hoorde de eerste burger een duidelijke boodschap afgeven aan de ondernemers. ‘Ondernemers zijn de ruggengraat van de gemeente De Wolden, jullie zorgen voor de werkgelegenheid, ook voor toeleveranciers. Er wordt hard gewerkt, maar jullie zijn daar buiten ook actief.’ En zo is het natuurlijk.

Op de beurs hebben de standhouders er een sfeervol gebeuren van gemaakt. Voor een uitgebreider verhaal lees de Meppeler Courant. Hier vind je verder een mooi aantal foto’s.

Meer dan dertig ondernemers geven met hun fraaie stands een ondernemende sfeer aan de achtste Ondernemersbeurs, inclusief een plein van de gezamenlijke horeca. De beurs is vrijdag nog geopend van 14.00 tot en met 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur aan de Wolddijk 7.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen