Diamanten feest in de Wijk: Henk en Roelie ten Heuvel 60 jaar getrouwd

Echtpaar Ten Heuvel zestig jaar getrouwd!
Echtpaar Ten Heuvel zestig jaar getrouwd!
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

De Wijk – Henk ten Heuvel en Roelie Stoffer zijn vandaag op de kop af zestig jaar getrouwd. Het werd eerder al gevierd met een etentje in een Meppeler restaurant met de familie. Vandaag kwamen de kinderen en kleinkinderen gewoon weer gebak eten en stroomden kaartjes en bloemen binnen.

Eén van die kaarten kwam van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en kreeg een ereplaats in een kleine glazen vitrine. Zo werd het gezellige dag, die de avond ervoor al begon met het plaatsen van een boog vol ballonnen. Alsof Henk en Roelie niets in de gaten hadden.

Ze kennen elkaar al vanaf de lagere school, later werden ze verliefd. Henk (81) en Roelie (80) trouwden zestig jaar geleden in De Wijk. Hij is geboren en getogen in de Wijk, Roelie aan de Dwarsdijk in Koekange. „Na vier jaar kwamen wij aan de Wiltenweg te wonen, dat was een van de drie eerste huizen daar. Mijn vader werkte bij de gemeente en moest beschikbaar zijn. Hij zat bij de buitendienst en in de winter moest er gestrooid worden,. Daarom hadden wij ook als een van de eerste gezinnen een telefoon”, kijkt Roelie terug.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen