ZZVV gehuldigd als Sportploeg van De Wolden

ZZVV is sportploeg van het jaar.
ZZVV is sportploeg van het jaar.
Foto: Gemeente De Wolden

Zuidwolde – Wethouder Rudi Hooch Antink heeft maandag de Sportploeg van het jaar 2023 gehuldigd. De mannen van ZZVV zijn kampioen in de derde klasse geworden en draaien nu goed mee in de tweede klasse zaterdag, een knappe prestatie. Als voetbalteam in Zuidwolde hebben ze enorm geschitterd, en iedereen in De Wolden heeft hiervan kunnen meegenieten.

De gehuldigde ZZVV-sportploeg stroomt samen met de gehuldigde sportmensen van 2023 door naar Sportgala Drenthe, op 4 maart in Assen. Hooch Antink: “Het is mooi om zo’n ploeg de aandacht te geven die ze verdienen. Ik hoop dat veel inwoners van onze gemeente net zo’n teamgeest hebben.”

Marathonschaatser Chiel Smit, winnaar van de ijsmarathon in Zweden, is de Sportman van 2023. Nederlands kampioen MTB streetrace Anniek Mos is de Sportvrouw van 2023 en wielrenner Gijs Schoonvelde, Olympisch goud en Nederlands kampioen op de weg en tijdrijden is Sporttalent van 2023.
Tevens werd eerder deze maand bij verrassing  Jan Klaas Huiskes gehuldigd als Sportparel van 2023. Een titel die hij dubbel en dwars verdiend heeft door zijn onvermoeibare jarenlange inzet als vrijwillige materiaalman bij VV Ruinerwold.
Stemmen kan tot en met 18 februari, doe dat voor de Wolder sporters: https://www.sportgaladrenthe.nl/
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen