‘Ik maak mensen bewust van dat wat hun lijf wil vertellen’

Heidy Bouma in actie.
Heidy Bouma in actie.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde – Er wordt enorm veel gevraagd van mensen in hun dagelijkse leven. Op het werk en in het privéleven. Heidy Bouma uit Zuidwolde ontdekte ook hoe lastig het is om in balans te blijven. „Regelmatig balanceerde ik op de grens om alle ballen in de lucht te houden”, kijkt ze terug. Ze besloot haar passie te volgen en begon voor zichzelf, om anderen te helpen.

Er zijn vandaag de dag talloze personen die vastlopen in hun werk of tegen een burn-out aan lopen. „Zo is er in mijn werk in de loop der jaren steeds meer inzicht in ‘gezondheid’ bijgekomen. Body en mind hebben heel veel met elkaar te maken. Ik werk met een bodyscan, waarmee mensen met klachten, van groot tot klein, gescand kunnen worden. Zowel preventief als bij klachten, ze krijgen dan meer inzicht in hun gezondheid.” De bodyscan wordt met een speciaal apparaat gemaakt dat werkt met frequenties en op liefst 660 verschillende systemen de frequenties meet. Hiervan komt een uitgebreid overzicht dat met de client wordt besproken.

Kinderen en volwassenen

Heidy blijft zich ontwikkelen en is ook systeemcoach alsmede coach met paarden voor kinderen en volwassenen. Ze leert steeds weer bij, maar houdt de balans scherp in de gaten. „Ik ben leergierig en nieuwsgierig en vind het belangrijk om me verder te ontwikkelen. Als ik iets vind wat ik niet ken, maar wel aansluit bij wat ik doe, dan wil eerst weten wat het kan doen, om me er daarna verder in te verdiepen. Zo heb ik een gereedschapskist met veel tools opgebouwd.”

Heidy Bouma vindt haar werk enorm mooi. „Mensen die al hele lang worstelen kun je helpen, soms van klachten waar ze al heel lang niet van af komen. Ik maak mensen bewust van dat wat hun lijf wil vertellen” Ook haar dochter Danique Nijzingh helpt mee in het bedrijf en mag ook de bodyscan af nemen, werkt mee als paardencoach, studeert erbij en weet veel van de programma’s en producten waar mee wordt gewerkt.

Info: centrumvoorbalans.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen