Arent en Geesje Tijmens zijn 60 jaar getrouwd

Burgemeester Inge Nieuwenhuizen kwam op bezoek bij het echtpaar Tijmens.
Burgemeester Inge Nieuwenhuizen kwam op bezoek bij het echtpaar Tijmens.
Foto: Benny Spin

Koekange – Met een mooi feest in dorpshuis De Schakel in Koekange vierden Arent Tijmens (87) en Geesje Tijmens-Fieten (86) woensdagmiddag hun diamanten huwelijksjubileum in Dorpshuis De Schakel in Koekange. Dat gebeurde in het bijzijn van kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden vierden

Arent, geboren en getogen in Koekange, en Geesje, afkomstig uit Echten, kenden elkaar al via wederzijdse vrienden. Maar het was op de dansvloer bij Schrotenboer in Zuidwolde dat de vonk oversprong. Op zijn brommer bracht hij haar na afloop naar huis. Na twee jaar verkering besloten ze de stap naar het gemeentehuis te zetten. Praktisch gezien was dat ook handig. “Omdat ik in verwachting was van de eerste”, verduidelijkt Geesje.

Ze kijken terug op een liefdevol en gezegend leven. Geesje zegt: “We zijn tevreden met wat we hebben en zijn gevrijwaard gebleven van grote en schokkende gebeurtenissen.” En het geheim van een 60-jarig huwelijk? “Altijd lief zijn voor elkaar en niet te veel mopperen,” zegt ze met een grote glimlach.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen