Feest bij gebroeders Middelveld bij opening Klant Expertise Centrum

Gebr. Middelveld is helemaal van het gas af.
Gebr. Middelveld is helemaal van het gas af.
Foto: Henk Sieders

Alteveer – Het was vorige week vrijdag een bijzondere dag voor het team bij Gebr. Middelveld in Alteveer. Burgemeester Inge Nieuwenhuizen en wethouder economie Gerrie Hempen-Prent werden verwelkomd bij de officiële opening van het splinternieuwe Klant Expertise Center.

Martin Schoonheim was deze middag te gast en hij praatte het programma aan elkaar. Er werd onder andere gesproken over de historie van het bedrijf, het heden en de toekomst. Tevens was Jan Albert Westenbrink te gast, die meer vertelde over de mogelijkheden van het gezamenlijk energie opwekken, ook met de uitdagingen van een overbelast elektra netwerk.

Verwachtingen overtreffen

„Het Klant Expertise Center is een plek waar we onze klanten kunnen ontmoeten, hun behoeften begrijpen en samenwerken aan oplossingen die hun verwachtingen overtreffen. We zijn trots om deze faciliteit te kunnen openen en de samenwerking met de gemeente te benadrukken”, aldus de gebroeders Middelveld.

Wat deze dag extra bijzonder maakte, is dat ze samen met de burgemeester de gaskraan van het pand hebben dicht gedraaid. „We over zijn gegaan op het volledig elektrisch verwarmen van onze panden door middel van warmtepompen.”

Martin Schoonheim was ook present bij de broers. (Foto’s: Henk Sieders)
Klant Expertise Centrum.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen