Huiskamerfestival Zuidwolde-Erflanden klaar voor vierde editie

Huiskamerfestival.
Huiskamerfestival.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde/Erflanden – Met in totaal 24 locaties en deelnemers staat de vierde editie van het Huiskamerfestival Zuidwolde-Erflanden helemaal in de steigers. Via de Meet en Greet eerder deze maand werden artiesten een huiskamers gekoppeld. Dat gebeurde door een ludiek spel.

Er zijn in Zuidwolde 19 locaties waar muziek wordt gemaakt en in de Hoogeveense wijk Erflanden 5. Om met die laatste locaties te beginnen, aan de Winde 5 spelen Marc & Mirjam, aan de Eekhoorn 1 Future Sound of Southern Forest, aan Damhert 15 Singingtientje & Co, aan de Meerval 12 De Verveners en tenslotte aan Blankvoorn 24 het blaaskwintet Bliss.

Waar het begon

In Zuidwolde, daar waar het ooit allemaal begon, zijn de volgende locaties en artiesten te bekijken en vooral beluisteren. Noorder Esweg 22, The String Beans; Ommerweg 28, The Gearboxes; Hoofdstraat 112, Zwoar Geschut; Den Ekel 30, Over the Coke; Hoofdstraat 120a, Dwaalgasten; Oosterweg 26a, Brad Rooster doet Elton John; Ommerweg 2a, Big Hug; Burg, Tonckensstraat 4, VariVocaal; Steenberger Esweg 19, 4-En; Venekamp 12, Bad Standing; Middelveenseweg 12, Van alles Wat;  Schukkingdreef 4, Dirty Dad; Ommerweg 18a, Folksurprise; De Vennen 1, Hidden Giants; Tolweg 16, Freek Knol; Oosterweg 14, Ali de Vries; Kerkweg 5a, Adri en Ellen; Waardeel 14a, Sunburst; Hoofdstraat 110, WestendJ.

Op alle locaties spelen de artiesten driemaal, steeds met een korte pauze. De tijden, de plattegrond en achtergrondinfo van de artiesten zijn op de website en in de flyer te vinden. De eerste klanken zijn vanaf 13.15 uur te horen en de entree is gratis.

Info: www.huiskamerfestivalzuidwolde.nl

(Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen