Cultuurbrengersbijeenkomst met uitreiking Culturele Prijs

Albert Haar overhandigt de cheque aan Marjan Steenbergen.
Albert Haar overhandigt de cheque aan Marjan Steenbergen.
Foto: Foto gemeente

Ruinen – In buitencentrum De Poort in Ruinen vindt op 27 september om 19.15 uur de Cultuurbrengersbijeenkomst ‘Ik kies voor mijn talent’ plaats. Tevens wordt die avond de Culturele prijs van De Wolden uitgereikt.

Niemand minder dan Luc Dewulf, dé expert op het gebied van talentontwikkeling en -koestering, weten te strikken voor een inspirerende lezing. Luc vertrekt vanuit zijn boek ‘Ik kies voor mijn talent’ en gaat in op wat talent nu eigenlijk is. Hij legt uit hoe talent te ontdekken en herkennen, zelfs op jonge leeftijd. Ook bespreekt hij hoe je een omgeving kunt creëren waarin elk talent gezien en uitgedaagd wordt. Door te doen waar je goed in bent, laad je niet alleen constant je batterijen op, maar versterk je ook je zelfbeeld, veerkracht en zelfvertrouwen. Luc ondersteunt zijn boeiende verhaal met concrete voorbeelden en illustraties die ongetwijfeld inspireren.

Tijdens deze avond wordt ook een update gegeven over Wiede Wold, het project in het kader van De Wolden als Drentse Culturele Gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen