Sportief begin van dorpsfeest in de Wijk

Optocht in de Wijk van 2022.
Optocht in de Wijk van 2022.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

De Wijk – Met een MTB-Streetrace begint woensdag 23 augustus het dorpsfeest van de Wijk. De plaatselijke Oranjevereniging zet daar de volgende avond ook nog eens de bekende Wiekloop achteraan, zodat met recht kan worden gesproken van ene sportief begin van het feest.

De streetrace begint om 17.30 uur en telt meerdere categorieën. Om half acht worden de versierde straten gekeurd en een half uur later begint in de feesttent de kaart- en dartstrijd. De Wiekloop begint donderdag om 18.00uur met de jongste jeugd.

Bingo en meezingen

Vrijdag 25 augustus gaat het verder met de meezingmiddag die gecombineerd wordt met een bingo. Om de middag goed te eindigen, staat een vrijdagmiddagborrel gepland. In de tent speelt ’s avonds de band Jackfire. De optocht van versierde wagens is op zaterdagmorgen doorgaans een hoogtepunt. De start is om 10.30 uur, na de keuring, bij de Wiltenweg. ’s Avonds speelt de band Proost! Vanaf 22.00 uur. Het feest wordt zondag besloten met de zeskamp , aanvang 13.00 uur met DJ The Pirate voor de muziek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen