Yoga Room geopend in Ruinerwold, voormalig Opoe’s Erfenis nu een rustgevende studio

Foto:

Ruinerwold – De nieuwe Yoga Room in Ruinerwold, die is opengegaan op 1 mei, is licht, ruim en sfeervol en gevestigd in het voormalige pand van Opoe’s Erfenis. Vrijdag 9 juni is de feestelijke openingsdag van 17.00 tot 19.00 uur.

De ruimte is getransformeerd tot een rustgevende studio waar verschillende vormen van yoga te volgen zijn. Voor Desiree Bogaard Seaver is het niet nieuw: al meer dan 20 jaar geeft zij les in verschillende vormen van yoga. Op Bonaire, in de VS en ook al jaren in Nederland heeft zij bij diverse sportscholen en studio’s yoga geïnstrueerd. Zowel de rustigere vormen als de actievere vormen van yoga. Yin yoga, hatha yoga, special needs yoga, restorative yoga, stoelyoga en yoga voor mannen. Het is een greep uit het assortiment waarmee Desiree in Ruinerwold van start is gegaan. Ze geeft individuele en groepslessen, workshops en special events.

Voor alle leeftijden

Door haar ervaring weet Desiree dat je soms over een drempel moet, voordat je voor het eerst op een yoga mat stapt. „Yoga is voor alle leeftijden. Geef je zelf een kans om te beginnen. Ongeacht of je wel of geen ervaring hebt, het hoeft niet perfect te zijn. Yoga bestaat niet uit een serie houdingen die foutloos uitgevoerd moeten worden. Het gaat over je béter voelen, in lichaam en geest, en makkelijker gaan bewegen.”

De yogalessen die Desiree geeft hebben een maximum van 10 deelnemers, zodat ieder persoonlijk aandacht krijgt en zodat zij goed de mogelijke beperkingen en uitdagingen in de gaten kan houden. „Yoga draagt bij aan een flexibeler lichaam. Houd je veel spanning vast of ben je stijf als een plank? Juist dán is yoga een goede beweging voor je. Het maakt je sterker en verbetert je lichaamshouding.”

Info: www.yogaroom1.nl of stuur app naar 06-81541674.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen