Koekanger feest bestaat vijftig jaar en viert dat een week lang

Feestcommissie van Koekange.
Feestcommissie van Koekange.
Foto: Eigen foto

Koekange – Met zeven feestdagen laat Koekange weten dat het dorpsfeest vijftig jaar bestaat. Er gebeurt weer van alles in het dorp, van een kerkdienst op 11 juni (10.00 uur), een fietspuzzeltocht op dinsdag 13 juni (18.00 uur) tot een optreden van Boerenblond in de oude bezetting op woensdag 14 juni.

Bij Boerenblond krijgen de leden eerst toegang, daarna niet-leden en dat is vanwege de verwachte drukte. Eerder die middag staat een obstakelrun voor de jeugd op het programma, vanaf 14.00 uur de groepen 3 tot en met 8 en om 15.30 uur de eerste vier klassen van het voortgezet onderwijs.

Veel foute feestjes

Donderdag is er poppentheater, een vossenjacht en ’s avonds de optocht. Die wordt gevolgd door een feestavond met DJ’s. Vrijdagmiddag is de bingo (13.30 uur) met in de avond eerst een kinderdisco (Foute Party) en daarna Super Sundays voor de ouderen. Zaterdag 17 juni is de zeskamp (12.30 uur) en vanaf 21.00 uur de 538 Verrückte Stunde, ook een fout feestje dus. Op zondag is van 14.00 tot 19.00 uur een grote Fair met foodtrucks in het dorp, georganiseerd door de OVK en de Braderiecommissie. Traditiegetrouw is er ook een kermis.

Het complete programma met de tijden:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen