Tevredenheid bij organisatie Swim2Walk in de Wijk

Laatste avond wandelen.
Laatste avond wandelen.
Foto: Benny Spin

De Wijk – Het jaarlijkse evenement Swim2Walk in de Wijk was weer een groot succes Enkele honderden deelnemers deden afgelopen week mee aan deze sportieve activiteiten. Op vrijdag vond de afsluiting plaats, waarbij de deelnemers konden genieten van een prachtige route en gezellige activiteiten.

De laatste dag begon met een mooie wandeling onder begeleiding van muziekvereniging Apollo. Bij zorgcentrum Dunninghe lagen ijsjes klaar, terug bij Zwembad de Slenken werden de welverdiende medailles uitgereikt. Als kers op de taart konden de deelnemers genieten van discozwemmen op de beats van DJ Robert Jan.

Zwemmen en wandelen

Swim2Walk vond plaats van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni. Het evenement combineert zwemmen en wandelen en biedt een unieke ervaring om actief bezig te zijn in de prachtige omgeving. Het programma zat vol met activiteiten voor jong en oud. Op dinsdag 30 mei begon het evenement met een zwemsessie in Zwembad de Slenken. Op woensdag 31 mei vond de wandeltocht plaats met drie verschillende afstanden: 2,5 km, 5 km en 7,5 km. Op donderdag 1 juni was er opnieuw een zwemsessie in Zwembad de Slenken. De afsluitende wandeltocht vond plaats op vrijdag 2 juni met een afstand van 5 km. Bij IKC de Horst werd gestart met de laatste 2,5 km onder begeleiding van Apollo. Het was een geslaagd evenement waarbij iedereen kon genieten van sportieve activiteiten en een gezellige sfeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen