A28 tussen Beilen en Hoogeveen volgende week twee avonden en nachten dicht

Teamwork, Group of workers on a road construction, team of people at work
Teamwork, Group of workers on a road construction, team of people at work
Foto:

Beilen – Komende week gaat de A28 tussen Beilen en Fluitenberg twee avonden en nachten dicht vanwege werkzaamheden. Het gaat om avond en nacht van 25 op 26 april en de avond en nacht van 26 op 27 april.

Het verkeer kan een omleiding volgen die ter plaatse zal worden aangegeven. Ook de tussenliggende aansluitingen en de verzorgingsplaats zijn afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.

De afsluitingen beginnen in de avond om 22:00 uur en duren tot 05:00 uur de volgende ochtend. Ook de volgende op en afritten zijn dan afgesloten:

– Op- en afrit Ruinen/Pesse (28)
– Op- en afrit Dwingeloo (29)
– Verzorgingsplaats Smalhorst
– Op- en afrit Beilen (30)
– Op- en afrit Westerbork (31)

Weersgevoelige werkzaamheden
Dit onderhoud is weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan. Om deze reden zijn er meerdere reserve nachten gepland op 11, 12, 16 en 17 mei.

Werkzaamheden aan de A28
De auto- en snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voeren we beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Op de A28 is de rijbaan vanuit Hoogeveen richting Beilen onder meer voorzien van nieuw asfalt. Zo kunnen mensen en goederen in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen