Geslaagde Koningsspelen voor schooljeugd in de Wijk

Geslaagde Koningsspelen in de Wijk.
Geslaagde Koningsspelen in de Wijk.
Foto: Benny Spin

De Wijk – Bij IKC De Horst vonden vrijdag de kleurrijke Koningsspelen plaats op het schoolplein. De activiteiten waren dit keer georganiseerd door groep 8 en hadden een vrijblijvend karakter. De kinderen konden kiezen uit verschillende activiteiten, zoals penalty schieten, spijkerbroek hangen, een quiz, nagels lakken en een modeshow.

Het schoolplein was versierd in oranje tinten en de kinderen deden enthousiast mee aan de verschillende spelletjes. Rond het middaguur was er voor alle kinderen een gezellige picknick op het schoolplein, waarbij er werd genoten van lekkere hapjes en drankjes. Hierna konden de kinderen beginnen aan de meivakantie, vol energie en plezier.

De Koningsspelen zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kinderen in Nederland gestimuleerd worden om een gezonde levensstijl na te streven. Het evenement vindt ieder jaar plaats in april, op de laatste vrijdag voorafgaand aan Koningsdag. De Koningsspelen worden op veel scholen in Nederland georganiseerd en zijn een leuke manier voor kinderen om samen te sporten en te spelen. Bij IKC De Horst was het een geslaagde dag vol kleurrijke en gezellige activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen