Prachtige line-up bij GigaG-festival in Pesse

GigagG 2015 met de Dikdakkers.
GigagG 2015 met de Dikdakkers.
Foto: Artizzl media

GigaGfestival wordt weer een spetterend feest!

 

Pesse – In de feesttent in Pesse vimdt op 25 mei alweer het 14de GigaGFestival plaats voor mensen met een beperking. Jan Smit, René Karst, René Becker, Henk Harders, Dorette Duurkoop, Davey van der Sluis en DJ Roy treden deze avond op.

William Bossong neemt deze avond de presentatie wee voor zijn rekening. Vanaf 18.00 uur ontvangen de Knollenplokkers uit Ruinen de gasten met een vrolijke noot. Iedereen kan met deze band meezingen en dansend de tent betreden. Na de feestelijke opening kan het festival van start. De aanvang is dit jaar om 19.00 uur en het festijn duurt tot circa 22.00 uur.

De feesttent

De grote feesttent staat aan de Hendrik Reindersweg 5 in Pesse. Er is genoeg ruimte voor al onze bezoekers. Zo wordt een speciaal rolstoel-vak ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Er zijn diverse voorzieningen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

‘Door de jaren heen kunnen wij rekenen op een grote club enthousiaste vaste vrijwilligers. Daar zijn wij als organisatie enorm blij mee! Dit fantastische team zorgt ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Van hulp bij het parkeren tot een gratis gaderobe, aan alles is gedacht! Volg het GigaGfestival ook op onze socials Facebook en Instagram’, laat Bert Otten namens de organisatie weten.

Kaarten zijn vanaf nu online te bestellen via de internetsite www.gigagfestival.nl. Online kosten de kaarten € 12,50,- en aan de kassa € 15,-. Ook wordt de organisatie gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen, die op vele manieren een bijdrage leveren om het GigaGfestival mogelijk te maken. Zonder die steun zou het niet haalbaar zijn dit prachtige festival te organiseren.

De organisatie is in handen van Stichting Activiteiten voor Jongeren met en Beperking.

(Foto uit 2015 met de Dikdakkers / Artizzl Media)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen