Wolderwijs viert de Week van het Jonge Kind

Foto:

Zuidwolde – Stichting Wolderwijs heeft in de week van 3 tot en met 7 april de Week van het Jonge Kind. Er is met verschillende activiteiten aandacht voor de ontwikkeling van jonge kinderen.

Er is babymassage, peuterdans en -spel, muziek op schoot, (groot)ouder-kindergym en er zijn ouderavonden.  Voor alle activiteiten geldt dat aanmelden kan via [email protected], onder vermelding van activiteit.

FC Meppel gym

De (groot)ouder-kindergym met een workshop wordt verzorgd door Anita Winters van FC Meppel gymnastiek. De activiteit is voor kinderen van anderhalf tot en met drie jaar. Op donderdag 6 april is dit om 10.15 uur bij IKC De Dissel in Ruinerwold en een dag later om 15.00 uur bij KC De Horst in de Wijk.

Peuterdans en-spel is voor twee tot en met vierjarigen plus een grootouder of ouder. Op dinsdag 4 april om 9.00 uur bij IKC Het Groene Hart n Zuidwolde en om 10.15 uur bij IKC ’t Oelebröd in Ruinen. De workshop wordt verzorgd door dans- en beweegstudio Movation uit Dedemsvaart.

Muziek maken

‘Muziek op schoot’ wordt verzorgd door Marleen Bronswijk en het gaat om muziek maken met de peuter van negen maanden tot en met drie jaar. Dat kan op woensdag 5 april om 9.00 uur bij IKC De Horst in de Wijk en om 10.30 uur bij De Dissel in Ruinerwold.

Babymassage betekent qualitytime voor ouder of grootouder met het kind. Deze activiteit is bedoeld voor baby’s vanaf zes weken en is maandag 3 april bij Het Groene Hart in Zuidwolde.

Dan zijn er ook nog ouderavonden voor ouders van kinderen tot en met zes jaar, met als thema ‘motoriek’. Op maandag 3 april in de Wijk en woensdag 5 april in Zuidwolde.

Meer info: www.wolderwijs.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen