ZZVV viert 60-jarig jubileum twee zaterdagen lang

Jubileumcommissie.
Jubileumcommissie.
Foto: ZZVV

Zuidwolde – Voetbalvereniging ZZVV uit Zuidwolde bestaat 1 april 60 jaar. Op zowel zaterdag 1 als op zaterdag 8 april wordt de diamanten verjaardag van de zaterdagse voetbalclub op Sportpark Woltingeslag in Zuidwolde gevierd.

Het programma op zaterdag 1 april begint met sport & spel voor de spelers van JVZ (Jeugdvoetbal Zuidwolde). ’s Middags is er in het clubhuis ruimte om samen terug te blikken op de prachtige historie van de club. In de namiddag neemt het vlaggenschip van ZZVV het op eigen veld opĀ  tegen streekgenoot VV Hoogeveen. Na afloop van deze wedstrijd is het tijd voor feest met DJ Henri Moes.

Verder gefeest

Zaterdag 8 april zal er vrolijk verder gefeest worden. Vanaf 19:00 uur is het clubhuis geopend waar voor 20 euro per persoon de hele avond consumpties gehaald kunnen worden. Om 19:30 uur zal Koop Drost de microfoon in de hand nemen en de aanwezigen trakteren met een optreden. Aansluitend neemt DJ Ryan het over en gaan de voetjes van de vloer.
Leden, huidige en oud bestuursleden, sponsoren en relaties zijn voor het jubileumfeest uitgenodigd. Degenen die ook tot deze groep(en) behoren en de uitnodiging hebben gemist, zijn uiteraard van harte welkom!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen