Ieder Zijn Werk opent een nieuwe dagbesteding in De Wijk

Mirre van der Veer en William Gengler.
Mirre van der Veer en William Gengler.
Foto: Eigen foto

De Wijk – Een belevingsgerichte dag-invulling bij de nieuwe dagbesteding in De Wijk; Ieder Zijn Werk biedt het sinds februari. Iedereen die meer verbondenheid, een prettige invulling van de dag of sociale connecties zoekt is welkom. In het sfeervol ingerichte café van Atlas Sport is ruimte voor veel verschillende, leuke activiteiten. Maar ook voor het drinken van een kopje koffie of thee met lekkers kunt u bij ons terecht.Ieder Zijn Werk biedt al meer dan 15 jaar haar diensten aan op gebied van arbeidscoaching, ambulante begeleiding en personeelsdiensten. Dat betekent begeleiding, ondersteuning en advies op het gebied van participatie, re-integratie, huishoudelijke hulp en personeelsvraagstukken. Ieder Zijn Werk heeft ruime ervaring in het bieden van  dagbesteding voor mensen die hier behoefte aan hebben. Met zeer gespecialiseerd personeel in ons team kunnen wij maatwerk bieden.

Doen wat ze leuk vinden

Wat de activiteiten betreft die Ieder Zijn Werk dan in de Wijk aanbiedt, dan moet worden gedacht aan yoga, samen koken of bakken, schilderen of breien of (stoel)yoga. „Maar ook klusjes uitvoeren rondom het complex, helpen met tuinieren, spelletjes spelen en muziek luisteren behoren tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat mensen doen wat ze leuk vinden en de activiteiten passend zijn voor elk individu”, aldus Mirre van der Veer. „Iets kunnen betekenen voor de kwaliteit van leven voor mensen die er behoefte aan hebben is heel waardevol.”

In een isolement

Ieder Zijn Werk staat volgens Van der Veer klaar voor (eenzame) ouderen, mensen met psychische of sociale klachten, mensen die in isolement terecht zijn gekomen of dreigen te komen, bij revalidatie na operatie of bij chronische gezondheidsklachten. Wel is een WMO of WLZ indicatie een voorwaarde om deel te kunnen nemen.

„In het gebouw van Atlas sport zijn wij dagelijks te vinden, maar graag maken wij eerst kennis met deelnemers en bespreken we samen hoe we de dagbesteding het beste kunnen invullen.”
Bij interesse kan men contact opnemen met Mirre 06-33 04 68 78, maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen