Reanimatie- en AED-cursus in Ruinerwold, Berghuizen en Oosteinde

Reanimatiecursus.
Reanimatiecursus.
Foto: Eigen foto

Ruinerwold – Stichting Reanimatie AED Ruinerwold e.o. heeft in 2023 trainingen gepland voor de Reanimatie & AED voor de burgerhulpverleners in de dorpen Oosteinde, Berghuizen en Ruinerwold.

Andere belangstellenden zijn ook welkom. Een behaald certificaat is twee jaar geldig. Jaarlijks een herhaling doen is aan te bevelen. De cursus is geschikt voor beginners en herhalers Reanimatie & AED

. De cursus is kosteloos voor burgerhulpverleners, anders zijn de kosten 35 euro. De bijdrage wordt gebruikt voor de kosten van de trainingen en het onderhoud van de AED’s en kasten.

Data en locaties

De data en locaties van de voorjaarsopleiding/herhaling Reanimatie en AED zijn dinsdag 21 maart De Kolonie in Oosteinde, woensdag 5 april De Barg’n in Berghuizen en donderdag 8 juni De Buddingehof in Ruinerwold. Steeds van 19.30 tot ongeveer 22.30 uur.

Dan de najaarsopleiding/herhaling Reanimatie en AED: dinsdag 19 september De Kolonie in Oosteinde, woensdag 11 oktober De Barg’n in Berghuizen en donderdag 16 november De Buddingehof in Ruinerwold op dezelfde tijden.

Voor meer informatie en opgave via Sienette van het Hof, [email protected] of telefonisch 0522-452566.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen