Foto’s: Tranen vloeien bij trouwmodeshow van De Dissel in Ruinerwold

Ruinerwold – Wat een feestje was dat vrijdagmorgen in de grote zaal van dorpshuis De Buddingehof in Ruinerwold. Personeel van Kindcentrum De Dissel en ouders hulden zich voor deze ene keer nog eens in hun trouwkleren, tenminste, voor wie de kleren nog pasten.

Vanaf half elf kwamen de stellen een voor een het podium op, waarbij ze werden begeleid door passende muziek en een verhaaltje door Ronald Buld. Over hoe ze getrouwd waren bijvoorbeeld, of hoe lang al. De zaal zat helemaal vol kinderen, ander personeel en ouders die niets wilden missen van het spektakel. Er vloeiden zelfs tranen, want de combinatie van mooie bruidskleren, prachtige trouwpakken en ook bruidskinderen, met de muziek, maakte dat menigeen lichtelijk emotioneel werd.

De activiteit vond plaats in het kader van Valentijnsdag en iedereen genoot er met volle teugen van. Het was ook weer eens wat anders dan op vrijdagochtend, zo vlak voor het weekend, in de klas te moeten zitten. Al is het schoolleven bepaald niet saai in Kindcentrum De Dissel. Dat bleek ook nu weer eens.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen