Stempelkaart bij Meule van Wassens Zuidwolde

Een stempelkaart voor een gratis zak meel.
Een stempelkaart voor een gratis zak meel.
Foto: Ben Veerbeek

Zuidwolde – Vanaf februari kunnen klanten bij de Meule van Wassens sparen voor een gratis zakje pannenkoekenmeel. Alle klanten van de molen krijgen een stempelkaart en bij aankoop van een zak bloem, cakemix of pannenkoekenmeel krijgt men een stempel. Is de stempelkaart vol, dan krijgt de klant pannenkoekenmeel gemalen door de Meule van Wassens.

Niet alleen de stempelkaart is nieuw bij de Meule, ook gaan bezoekers vanaf februari een nieuwe lay-out van alle verpakkingen zien. Door gebruik te maken van drie verschillende kleuren en pictogrammen – groen voor pannenkoekenmix, bruin voor meel en bloem en rood voor cakemix –  wordt het onderscheid tussen de verschillende typen producten – pannenkoekenmixen, cakemixen en andere meelproducten – duidelijker. Ook de benaming van het product wordt beter zichtbaar. En naast het bekende logo wordt hier de slogan ‘Ervaar de kracht van het ambacht!’ geïntroduceerd.

De molen in Zuidwolde is geopend op zaterdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur. In de winter is de molen gesloten op woensdagmiddag. Vanaf 1 mei is de molen weer open op woensdagen van 13.30 tot 16.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen