Nieuwe PLUS Koetsier opent woensdag in Ruinerwold

Ruinerwold – Er wordt de komende dagen nog hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe winkel, maar dat gaat allemaal lukken. Woensdagmorgen om 9.00 uur opent de nieuwe Plus supermarkt in Ruinerwold. Het Coop-oranje heeft plaatsgemaakt voor het groen van de Plus.

PLUS Koetsier en medewerkers heeft een uitgebreid assortiment in vers en houdbaar én is voortaan iedere zondag geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Met de introductie van zelfscanners en -kassa’s zet de supermarkt in op nog meer service en winkelgemak. “Kortom; alleen maar goed nieuws voor onze klanten”, vertelt ondernemer Sietze Koetsier.

“We zijn ontzettend blij dat we weer opengaan”, vertelt Sietze. “We hadden al een mooie winkel, die is nu nóg mooier en duurzamer geworden. We bouwen met het complete team voort op de fijne basis die er al lag, zodat we onze klanten nóg beter kunnen helpen.”

Nieuwe zelfscanplein

De grootste aanwinst is het nieuwe zelfscanplein. “Klanten maken een rondje door de winkel en rekenen vervolgens af bij de zelfscankassa. Of ze gaan met de handscanner door de winkel, pakken direct hun boodschappen in en rekenen dan eenvoudig af.” Natuurlijk blijven er ook bemande kassa’s. “Zeker onze klanten op leeftijd vinden het fijn om persoonlijk geholpen te worden. Bovendien kunnen ze hier ook met contant geld betalen.”

 Coop Ruinerwold stond bekend om haar eigen slagerij. Sietze: “Lekker van Koetsier is een begrip in Ruinerwold en omgeving. En blijft daarom ook in de nieuwe PLUS. We zijn trots op onze slagerij en al het lekkers dat hier vandaan komt.”

 De familie Koetsier is ruim vertegenwoordigd in het supermarktvak. Er zijn straks maar liefst 4 PLUS winkels met een Koetsier aan het roer. Sietzes zoon Mathijs werkt al langer in de winkel in Ruinerwold. “Hij is voortaan het vaste gezicht op de winkelvloer. Zelf blijf ik ook nauw betrokken bij de winkel, maar meer achter de schermen.”

Feestelijke opening

Op de feestelijke openingsdag – woensdag 25 januari om 9:00 uur – heten Sietze en Mathijs samen met hun team iedereen van harte welkom. De eerste 200 klanten krijgen een lekkere slagroomtaart cadeau en er zijn mooie prijzen te winnen bij de openingsloterij, waaronder een minuut gratis winkelen. Andere speciale openingsaanbiedingen vinden klanten in de folder.

Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: het oranje van Coop wordt het groen van PLUS. In 2022 was het de beurt aan de eerste 80 winkels. En in 2023 verbouwen we winkels in rap tempo verder, waaronder PLUS Koetsier in Ruinerwold.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen