Ombouw van Coop Koetsier Ruinerwold naar Plus is begonnen

Ruinerwold – Mannen met helmen domineren op dit moment de winkel van de familie Koetsier in Ruinerwold. De Coop wordt omgebouwd tot Plus supermarkt en daar zijn drie weken voor uitgetrokken. Wie donderdagmorgen om het hoekje keek in de winkel, zag dat alle stellingen er al uit zijn en dat het bijna wel een slagveld lijkt.

Het grootste deel van de inventaris is naar een opkoper gegaan, de voedselbank profiteert ook omdat een aantal kleinere koelingen plus overgebleven producten die woensdag op de laatste verkoopdag niet verkocht zijn, naar deze mooie instelling gaan. ook ene hele klus: alle kabels worden vervangen en dan gaat het om tientallen kilometers. Vrijdag wordt de vloer opgeschuurd en maandag begint dan al de herinrichting van de winkel. Daar wordt goed de tijd voor uitgetrokken, de klanten weten straks niet wat ze overkomt. Breder assortiment, lokale producten en dezelfde gastvrije medewerkers.

Van oranje naar groen

De winkel gaat nu van oranje naar groen, want dat is de kleur van Plus. Negen jaar geleden ging Koetsier van rood naar oranje: C1000 werd toen Coop.

De winkel opent de deur op woensdag 25 januari als Plus, om 9.00 uur gaan de deuren open. De klanten daar aanwezig krijgen een lot en kunnen een minuut gratis winkelen winnen. Tevens liggen voor de eerste tweehonderd klanten slagroomtaartjes klaar. In de dagen daarna zijn er ook meerdere acties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen