J9 design uit Zuidwolde ontwerpt website voor HBSC Nederland

Jannine Sybenga van J9 Design.
Jannine Sybenga van J9 Design.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Koningin Máxima kreeg vorige maand het nieuwste rapport uitgereikt van HBSC Nederland. Binnen HBSC werken de Universiteit Utrecht, het Trimbos-instituut en het Sociaal en Cultureel Planbureau samen aan onderzoek naar de gezondheid en welzijn van scholieren. De uitkomsten hiervan zijn onlangs in een rapport gebundeld. Hbscnederland.nl, de website waar alle informatie hierover is terug te vinden, is door Jannine Sybenga van J9 design ontwikkeld.

J9 design is een allround ontwerpbureau in Zuidwolde. Eigenaar Jannine Sybenga richtte haar bedrijf ruim 13 jaar geleden op, vlak na het afronden van haar studie hbo Multimedia & Vormgeving. Destijds kreeg ze al regelmatig de vraag om een logo te ontwerpen of website te ontwerpen en ontwikkelen. Al snel besloot ze om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Combinatie loondienst en eigen onderneming

Lange tijd bleef J9 Design een bezigheid náást haar werk in loondienst als grafisch vormgever of webdesigner bij diverse bedrijven. Toen ze in 2016 zwanger werd en de combinatie van fulltime in loondienst en een eigen bedrijf niet meer zag zitten, zegde ze haar baan op. Dat kon ook, want Jannine had inmiddels een goed klanten portfolio opgebouwd.

Grote bedrijven

Inmiddels mag Jannine zich inzetten voor grote bedrijven als de Universiteit Utrecht, waarvan onlangs het belangrijke rapport over de fysieke gezondheid, mentale gesteldheid, gedrag en geluk van jongeren in de middelbare schoolleeftijd is uitgebracht en uitgereikt aan koningin Máxima. Zo ontwierp en bouwde ze voor de UU de website hbscnederland.nl. Daarnaast werkt ze voor Van Wijnen Projectontwikkeling voor wie ze websites ontwikkelt voor mooie nieuwbouwprojecten verspreid door het land, en Euromobil (de grootste autoverhuurder van Nederland) voor wie ze ook digitale en offline middelen maakt.

Werken op projectbasis

Hoewel het hartstikke goed gaat met J9 design, zoekt Jannine nog wat afwisseling in de vorm van werk op projectbasis. Ze wordt als freelancer regelmatig voor langere tijd voor 1 tot 2 dagen per week ingehuurd, bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof, maar hierin ziet ze voor de toekomst nog wel meer kansen. Het leukste aan haar werk? “Voor verschillende soorten klanten uit allerlei branches steeds weer het mooiste en meest effectieve ontwerp maken.” Natuurlijk blijft Jannine daarom ook ruim beschikbaar voor alle startende én ervaren bedrijven die een nieuw logo, restyling, website, groot drukwerk voor evenementen en nog veel meer nodig hebben.

Geïnteresseerd in een van haar ontwerp- of designdiensten? Neem hier contact op met J9 design.

Reacties

Cookieinstellingen