Restaurant Tante Ans in Ansen opent op 12 oktober

Restaurant Tante Ans.
Restaurant Tante Ans.
Foto: Google streetview

Ansen – Na een flinke verbouwing is Restaurant Tante Ans in Ansen open. „Met een nieuw concept zijn we nu beperkt open om aan elkaar en de nieuwe ruimte te wennen. Wat begon als een kleine verbouwing aan de keuken is geëindigd in een complete nieuwe indeling en inrichting van voormalig restaurant de Huiskamer in Ansen”, laat Jacomien Pape namens het restaurant weten.

Op woensdag 12 oktober vindt de feestelijke opening plaats. Gastvrouw is Karen Rijneveld. De keuken is Mediterraans te noemen en heeft een echte Italiaanse pizzabakker beschikbaar. Agostino tovert de pizza’s zo uit de houtoven. Ook zijn ook oude bekenden uit de tijd van de ‘Huiskamer van Ansen’ gebleven, waaronder chef-kok Stefan Bremer.

Wie op 12 oktober een kijkje komt nemen, kan ook zien wat er van de Tuin van Tante Ans en haar Tuinkamer is geworden. Deze zijn te gebruiken voor feesten en partijen. Daarnaast worden vanuit deze authentieke ruimte arrangementen en evenementen worden aangeboden onder de passende naam ‘Dit Uitje Is Een Feest’. De website www.dituitjeiseenfeest.nl gaat spoedig online.

Onder het genot van een hapje en drankje zijn belangstellenden woensdag 12 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur welkom. De opening wordt omlijst door muziek van Lara Boode en Gijs Kos.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen