Nikita onderweg naar Amerika, maar er is nog ruim 20.000 euro nodig

Actie voor zieke Nikita.
Actie voor zieke Nikita.
Foto: Eigen foto
Zuidwolde – Nikita Heuvelman uit Zuidwolde is vanmorgen vertrokken voor haar levensbepalende reis naar Amerika. Daar wacht haar een zware operatie, die de jonge vrouw haar leven terug moet geven. Samen met haar moederen broer Randy is ze in alle vroegte vertrokken met een ambulance. Randy en vader rijden er achteraan, vader Jan komt twee weken later naar de States.
Van belang is dat ia acties en donaties bijna 160.000 euro is verdiend voor de operatie en de reis, dat betekent dat er nog maar 20.000 euro nodig is. De stichting Nikita wil weer leven doet een oproep aan de maatschappij om ook die horde te slechten.
‘Hoe fijn zou het zijn als dat laatste gedeelte er de komende dagen nog bij mag komen en dat wij dus over het geld in ieder geval geen zorgen meer hoeven te hebben in Amerika en ons geheel op Nikita kunnen richten.
Dus nogmaals willen wij jullie vragen om onze berichten te delen te liken of te doneren?’

Instabliliteit

‘Hoop, angst, vrees, opluchting allerlei emoties zijn er voorbij gekomen de afgelopen tijd. Eindelijk naar de arts die kennis heeft van de aangeboren afwijkingen en de hoge nekwervel instabiliteit, eindelijk naar een plek waar ze Nikita serieus nemen in haar klachten en waar ze geholpen kan worden. Maar toch blijft het de moeilijkste beslissing die we ooit in ons leven hebben gemaakt’, schrijft haar moeder op Facebook. ‘De reis is nog een groot obstakel want Nikita is de laatste periode enorm verzwakt maar beter als dit kunnen we het niet regelen en wij en de arts die meereist gaan ontzettend ons best doen haar erdoor te slepen.’
Via Facebook en Instagram wordt het thuisfront op de hoogte gehouden. Ook is op de website www.nikitawilweerleven.nl een blog te lezen.
Rekeningnummer:
NL52 RABO 0190 1715 96

Reacties

Cookieinstellingen