Wiekerfeest staat bol van sportiviteit, muziek en vermaak

Optocht in de Wijk.
Optocht in de Wijk.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

De Wijk – Het Wiekerfeest staat voor volgende wek gepland met een mooie en gevarieerde reeks activiteiten. Veel op het sportieve vlak, maar ook ter ontspanning en vermaak.

Op woensdag 24 augustus worden vanaf 18.00 uur niet alleen de versierde straten gejureerd, maar wordt tevens de MTB Streetrace gehouden. In de feesttent kunnen de mensen die niet zo fanatiek op de fiets zijn, zich wagen aan sjoelen, darten en kaarten. Nog meer sportiviteit is donderdagavond te beleven met de Wiekloop met starten finish op het feestterrein. De inschrijving voor dit hardloopfestijn voor jong en oud sluit op 25 augustus.

Vrijdagmiddag staat de meezingmiddag op het programma met een bingo en een optreden van de piraten van de Dickninger Geuzen. In de avond gaat het dak eraf met feestband Karambam en Wolter Kroes.

Zaterdagmorgen kan iedereen weer volop genieten van de optocht van versierde wagens, fietsen en individuele deelnemers. ’s Avonds wordt vanaf21.00 uur in de tent gefeest met muziek van zanger Jannes en de band Melrose. Zondag vanaf 13.00 uur is de traditionele zeskamp en muziek van drive-inn The Pirate, samen met Orlando.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen