Expositie Art-to-Go in Ruinen gaat weer nieuw weekend in

Art-to-Go 2022.
Art-to-Go 2022.
Foto: Artizzl Media

Ruinen – De dertig deelnemende kunstenaars aan de tijdelijke expositie Art-to-Go in Ruinen. Er zijn in de eerste vier weken al tientallen kunstwerken verkocht en dat betekent niet alleen goed voor de portemonnee van de kunstenaar, maar ook van de organisatie.

Komend weekend is de expositie weer te bekijken en zijn weer kunstwerken te koop. Op vrijdag, zaterdag en zondag – nog tot en met 28 augustus – is de expositie open tussen 13.00 en 17.00 uur met gratis toegang. Het is het tweede opeenvolgende jaar dat Art-to-Go daar zit. De inrichting is wel anders dan in 2021, het is nu ruimtelijker ingericht.

„We hebben textiel, schilderijen, sieraden, keramiek en vel andere verrassende kunst. Alles mag niet groter zijn dan 40 bij 40 centimeter, want het moet na aankoop direct mee te nemen zijn, en de maximumprijs is 350 euro. Al zijn er ook dingen voor een tientje verkrijgbaar”, vertelt Marijke van der Linden.

De organisatie moet voor 2023 zeker op zoek naar een andere leegstaande locatie in Ruinen tegen een vriendelijk prijsje. Aan de Ruinerweg kunnen dan, zonder tegenslag, pannenkoeken worden gegeten.

Lees ook Art-To-Go Ruinen biedt laagdrempelige kunst

Reacties

Cookieinstellingen