Huus veur Sport & Cultuur in Zuidwolde weer een stap dichterbij

De ondertekening.
Foto: Gemeente De Wolden

Zuidwolde – De gemeente De Wolden, Hesco Bouw en Niemeijer Installatietechniek B.V. hebben woensdag de overeenkomst voor het bouwen van het Huus veur Sport & Cultuur ondertekend. Hesco Bouw is bouwkundig aannemer voor de (ver)nieuwbouw en coördinator voor het gebouw.

Ralf Holthuis: “Wij zijn er enorm trots op dat wij dit duurzame Huus mogen bouwen. Zeker met deze bijzondere houten gevel wordt dit een uniek gebouw in de regio.” Niemeijer Installatietechniek B.V. is totaalinstallateur en realiseert alle installaties van de (ver)nieuwbouw. Fred Niemeijer: “Hoe ingewikkeld het installatieprobleem ook is, hoe snel het ook gerealiseerd moet worden, Niemeijer Installatietechniek maakt er altijd vakwerk van.”

Wethouder Egbert van Dijk: ”met Hesco Bouw en Niemeijer Installatietechniek B.V. hebben we goede partijen uit de regio binnen gehaald. De voorbereidingen voor de bouw zijn opgestart. In juli gaan de eerste werkzaamheden starten. Als alles goed gaat wordt naar verwachting het Huus in het laatste kwartaal van 2023 in gebruik genomen.”

Lees ook Huus voor Sport en Cultuur in Zuidwolde wordt drie miljoen duurder

Reacties

Cookieinstellingen