De Toffe Peer in Ruinerwold ontvangt ACSI-oorkonde

Blije gezichten bij De Toffe Peer.
Blije gezichten bij De Toffe Peer.
Foto: Eigen foto

Ruinerwold- Randy en Annet Kroek van Vakantiepark De Toffe Peer hebben in aanwezigheid van R. Tolman namens de gemeente De Wolden een oorkonde met eervolle vermelding van ACSI inspecteur H. Petiet in ontvangst mogen nemen.

„Deze oorkonde is toch iets waar wij met elkaar trots op kunnen en mogen zijn in Ruinerwold. Dit kunnen wij niet zonder de reviews en stemmen van onze gasten”, zegt Randy. „Maar ook ons ‘toffeperenteam’,  van schoonmaker tot tuinjongen, die het niveau en concept van ons park (Drentse gastvrijheid, vriendelijkheid, behulpzaamheid, hygiëne en professionele werkhouding) hoog in het vaandel houden, zijn wij supertrots op”, vertellen Randy en Annet.

Vakantiebeleving

Volgens Randy is het allemaal leuk en aardig dat zij de Drentse vakantiebeleving zo prettig mogelijk proberen te maken voor de gasten. „Maar zij komen natuurlijk voor Ruinerwold en omliggende omgeving. Het proeven, voelen, ruiken maar vooral ervaren wat nu het echte vakantiegevoel is in onze Drentse oerprovincie. Wij hebben zoveel meer te bieden dan alleen hunebedden en schaapskuddes, wat overigens wel heel mooi en uniek is.”

Zoon Ronan Kroek voegt daar nog wat aan toe. „Wij merkten dat de kennis van onze gasten over Ruinerwold de laatste jaren minder positief in beeld kwam, terwijl Ruinerwold zoveel te bieden heeft. Wat te denken van Museumboerderij de Karstenhoeve, Drentse Koe speelparadijs, de Dokter Larijweg met zijn perenbomen, gezellige eetgelegenheden, de centrale ligging tussen drie Nationale natuurparken, eindeloze fiets, wandel en ruiterpaden en nog veel meer recreatie-avontuur.”

Om de toeristen die Ruinerwold komen bezoeken goed te informeren is een laagdrempelig toeristisch inspiratieplatform in het leven geroepen: www.ontdek-ruinerwold.nl

Lees ook Ruinerwold Onderneemt gaat er weer tegenaan

Reacties

Cookieinstellingen