Isala verhuist naar nieuwe ziekenhuis

Het nieuwe ziekenhuis van Isala in Meppel.
Foto:

Meppel – Het nieuwe ziekenhuis van Isala in Meppel, aan de Reggersweg 2, opent maandag 21 maart. Daarom verhuist Isala dit weekend van het huidige naar het nieuwe ziekenhuis, dat tegenover het huidige ziekenhuis ligt.

“Een ziekenhuis kan niet dicht zijn, ook niet tijdens een verhuizing. De zorg van onze patiënten staat altijd voorop. Daarom worden in een heel kort tijdsbestek alle afdelingen in één keer verhuisd”, meldt Isala.

Poliklinieken dicht

Vrijdag 18 maart zijn alle poliklinieken dicht van Isala Meppel, omdat de goederen hiervan worden overgebracht naar het nieuwe ziekenhuis. De polikliniek bloedafname in Isala Meppel is vrijdag ook gesloten.

Bekijk hieronder de plattegrond van het nieuwe ziekenhuis. Klik op de afbeelding om het in volledige grootte te zien.

Zaterdag verhuizen de patiënten naar het nieuwe ziekenhuis. De spoedeisende hulp gaat dan ook voor het eerst open in de nieuwe locatie. Tot 13.00 uur is zaterdag de spoedeisende hulp nog beschikbaar in het huidige ziekenhuis. Daarna is de spoedeisende hulp in het nieuwe ziekenhuis open.

Huisartsenspoedpost

De huisartsenspoedpost is zaterdag tot 08.00 uur open op de oude locatie. Tussen 08.00 en 16.00 uur wordt het spreekuur verplaatst naar Huisartsenspoedpost Hoogeveen. Vanaf 16.00 uur is de huisartsenspoedpost in het nieuwe ziekenhuis in Meppel open.

 

Lees ook:
Bouw van nieuwe ziekenhuis voor Isala in Meppel is af: ‘De komende maanden gaan we testen en inrichten’

 

Het nieuwe ziekenhuis van Isala in Meppel is een van de modernste ziekenhuizen van Nederland. Het ziekenhuis is gasloos en heeft zonnepanelen op het dak. Het gebouw staat direct in verbinding met Reestdal Revalidatie, van zorggroep Noorderboog.

 

Lees ook:
Gerrie Moeke neemt als eerste intrek in nieuwe Reestdal Revalidatie

 

Reacties

Cookieinstellingen