Passie op het Platteland winnaar Raspaard 2021

Vera en Manon in het gele busje.
Foto: Kim Stellingwerf

Oosteinde – Ze waren overrompeld, maar aan twee blije dames heeft burgemeester Inge Nieuwenhuizen deze week het Raspaard De Wolden uitgereikt. Passie op het Platteland is een initiatief van ontwerper Vera Vos en filmmaker Manon Hessels. Van de uitreiking werd afgelopen week een filmpje gemaakt.

Bekijk het filmpje van de uitreiking: https://fb.watch/aQRd57f-4d/

Nieuwenhuizen: “Het raspaard staat symbool voor hele initiatierijke ideeën en die mensen binnen De Wolden aan elkaar verbindt. Wat opvalt aan Passie op het platteland is dat Vera en Manon jongeren verbindt. Zij laten zien hoe leuk het wonen, werken en leven op het platteland is. En als je de passie nog niet had, dan krijg je het wel door. De gemeente, vanuit het gemeentebestuur, wil dit graag waarderen met het Raspaard 2021.”

De bus van Passie op het Platteland met Manon (links) en Vera.

Wisseltrofee

Met de wisseltrofee waarderen we initiatieven in De Wolden. Dit jaar waren er maar liefst negen kanshebbers om het Raspaard 2021 in de wacht te slepen: Carbid Academie, Passie op het Platteland, Rolstoelbus voor Mick, Symbool voor integriteit, verzet en opkomen voor belangen van anderen, Herinrichting het Groene Hart, HartslagNu-burgerhulpverleners De Wolden, Zwembad de Waterlelie, Zwembad Ruinen en Roekpad Echten.

Lees ook Liefst negen nominaties voor Raspaard 2021

Meer info over Passie op het Platteland: https://www.passieophetplatteland.nu/

Reacties

Cookieinstellingen