Gratis kerstbomen bij Boschzicht in Echten, in combinatie met aankoop van dinerbon

Kerstboomverkoop.
Kerstboomverkoop.
Foto: Pixabay

Echten – Bij Restaurant Boschzicht in Echten is de ‘gratis kerstboom actie’ begonnen. Deze ging donderdag in en loopt tot en met 24 december. Tussen 11.00 en 20.00 uur, ook op zaterdag en zondag, zijn de bomen daar te verkrijgen. Vorig jaar was net zo’n actie opgezet.

Vanaf het vernieuwde ruime terras worden hier echte Nordmann kerstbomen gratis weggegeven. Enige voorwaarde voor de ‘kopers’ is dat ze er tevens een dinerbon aanschaffen ter waarde van 25 euro, die vanaf februari 2022 kan worden ingewisseld bij het restaurant-steakhouse in Echten. Dat kan dan van dinsdag tot en met vrijdag, maar is niet geldig voor afhaalmaaltijden.

Met deze actie wil hovenier Roel Zuidema zijn collega-ondernemer Arjan Vosseberg van Boschzicht een hart onder de riem steken in deze voor de horeca zware tijden. De kerstdiners kunnen door de maatregelen van de overheid hoogstwaarschijnlijk worden geschrapt, wat rest zijn kerstlunches of brunches en afhalen.

Verzorging

De Nordmann van H.C.R. Boschzicht is dan wel gratis, maar heeft wel wat verzorging nodig. Het voordeel van een Nordmann spar is dat deze boom zich goed houdt in huis. ‘De naalden vallen niet snel uit en de boom houdt zijn mooie glans. Maar als het even kan, wil je zo lang mogelijk genieten van je spar, en dan maakt het uit welke verzorging je hem geeft. Want je boom doet het gewoon langer als je hem op de juiste plek zet en hem van voldoende water voorziet. Zo blijft hij tot lang na de feestdagen een echte blikvanger in huis!’, zo luidt het advies van een kenner.

Lees er alles over op https://www.tuindingen.nl/gratis-kerstbomen-bij-boschzicht-in-echten

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen