Corona heeft gat geslagen in cast ‘Mina Koes’, aanvulling is meer dan welkom

Mina Koes in Ruinen.
Mina Koes in Ruinen.
Foto: Jans Schulting

Zuidwolde – De repetities voor de theatervoorstelling ‘De moord bij het Zwarte Gat’, die gaat over de moord op Mina Koes bij Zuidwolde, zijn deze week begonnen. De hoop is erop gevestigd dat de serie voorstellingen in augustus 2022 wél plaats kunnen vinden.

Het uitstel van de openluchtvoorstellingen betekent wel dat de organisatie met een klein probleem zit: corona heeft een gat geslagen in de cast van het stuk. Vanwege de twee jaar uitstel is een aantal acteurs afgehaakt, omdat ze er domweg geen tijd meer voor kunnen vinden of om een andere reden. De jongelui bijvoorbeeld, die twee jaar geleden echt tot de jeugdige spelers behoorden, zijn inmiddels boven de andere acteurs uitgegroeid.

„Dit is natuurlijk nu wel een uitgelezen kans voor andere amateur-toneelspelers om eens te kijken of hij of zij het aan durft de opengevallen plekken in te vullen. De theaterproductie zoekt op korte termijn nog een aantal mannen en vrouwen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar”, laat voorzitter Boudewijn Bakker weten.

Aanmelden kan via het secretariaat van de werkgroep [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen