Verkeers-opfriscursus Veilig Verkeer in Ruinerwold

Rijvaardigheidstest.
Foto: Artizzl Media

Ruinerwold – Veilig Verkeer, de afdeling De Wolden houdt op dinsdag 23 november in samenwerking met de afdeling Westerveld wederom een verkeers-opfriscursus/training voor verkeersdeelnemers in het dorpshuis van Ruinerwold.

Dit is een leuke/leerzame dag voor personen van 60 jaar en ouder om hun rijvaardigheid te testen. Dit gebeurt onder begeleiding van erkende rijinstructeurs in de auto van de deelnemers. De dag bestaat verder uit een theorie sessie, reactietest, ogentest en een gehoortest.

De dag begint om 9.00 uur met inloop en duurt tot 12.00 uur. Het middagprogramma is van 13.00 tot 16.00 uur. Bij opgave graag de voorkeur kenbaar maken. De eigen bijdrage voor deze leerzame dat is € 25,00 en € 35,00 voor een echtpaar/partner op het zelfde adres. Opgeven is komen en betalen, in verband met het inhuren van rijinstructeurs en reservering van de lunch.

Info via J. Huizing, coördinator van de opfriscursus De Wolden/De Wijk telefoon 06-30254602 of per mail: [email protected]. Opgave voor 8 november.

Reacties