Herbeleef de Actiedag voor Mik van Eijck in Zuidwolde: opbrengst ruim 14.000 euro

Zuidwolde – De actiedag voor een rolstoelbus voor de 4-jarige Mik van Eijck in Zuidwolde, heeft maar liefst 14.272,06 euro opgebracht. Met dat bedrag erbij hadden de ouders Elke van Eijck en Jolijn Voppen nog maar 5.000 nodig om de bus te kunnen kopen. Ware het niet dat er een telefoontje binnenkwam van iemand die het restant van het benodigde bedrag beschikbaar stelt. De gulle gever wenst anoniem te blijven.

De rolstoelbus is nodig om Mik veilig te kunnen vervoeren. De leerling van IKC het Groene Hart heeft de spierziekte SMA-2 en kan dus nooit lopen of staan. De werkgeefster van Jolijn, Lidy Klein van Bewegings- en Zonnestudio Zuidwolde besloot in actie te komen en organiseerde de actiedag met de mensen van twee andere bedrijven die op hetzelfde adres aan de Landschapslaan zijn gevestigd. De mensen van kapsalon Esmay en Paramedics Zuidwolde deden graag mee en zo werd het zaterdag een prachtige dag met vele activiteiten.

Er waren heel wat deelnemers aan het gesponsorde spinnen en hardlopen, er waren tal van kinderactiviteiten, er was van alles te koop  eten, drinken en leuke hebbedingetjes – en de brandweer van Zuidwolde was aanwezig met de jeugdbrandweerlieden uit Meppel en Hoogeveen. Het was een hele organisatie, maar na afloop overheerste de tevredenheid.

Lees ook Speciale actiedag in Zuidwolde om Mik van Eijck een rolstoelbus te bezorgen

Reacties