Fotoserie: Zuidwolde was toch een beetje in sfeer van Kar Ga Door

Zuidwolde – Geen normale Kar Ga Door in Zuidwolde, maar een kleintje. Met het oog op de persconferentie van de heren Rutte en De Jonge, die vrijdagavond plaatsvond, een goede keuze van de organisatie. Nu werd het nergens gevaarlijk druk en konden de liefhebbers van hun oude materieel toch volop genieten.

Vanaf het kerkplein vertrokken de oldtimers, waarvan de eigenaars weer uit alle windstreken naar Zuidwolde waren gekomen. Dat gold ook voor de rijtuigen, die vanaf het grasveld bij De Wemme vertrokken. De tractoren, het waren er zeventig, reden al pruttelend vanaf Klooster & Dekker door de regio.

Vooraf was door de organisatie alleen gecommuniceerd dat er ongeveer om elf uur vertrokken zou worden, maar niet waar en ook niet welke routes gereden werden. De liefhebbers kwamen er wel achter, anderen lieten zich verrassen. In het dorp of onderweg tijdens de ritten.

Een uitgebreid verhaal is te vinden op https://meppelercourant.nl/regio/Kleintje-Kar-Ga-Door-in-Zuidwolde-We-hebben-in-ieder-geval-nog-iets-26933689.html, wel voor abonnees.

Reacties

Cookieinstellingen