Muziekbingo Ruinerwold Onderneemt als grote steun

Afscheid van Lucel van den Berg.
Afscheid van Lucel van den Berg.
Foto: Screenshot

Ruinerwold – Om de ondernemers in het dorp, die het moeilijk hebben door de coronacrisis, te ondersteunen, wordt komende zaterdagavond een muziekbingo gehouden. De organisatie is in handen van Ruinerwold Onderneemt en dorpshuis de Buddingehof.

De muziekbingo is voor alle inwoners van Ruinerwold en alle mensen uit de wijde regio die graag mee willen doen. Het festijn begint om 21.00 uur en e ris vanuit het dorpshuis livemuziek van Karambam!.

„De opbrengst van de avond is bedoeld ter ondersteuning van onze leden die het lastig hebben in deze corona tijd. Denk daarbij aan de horeca, kappers, schoonheidssalons, pedicures en de toeristische sector”, zo laat het bestuur van Ruinerwold Onderneemt weten. „Zo willen we bijvoorbeeld van een deel van de opbrengst prijzen gaan kopen bij lokale ondernemers.”

Financieel lastige tijden

De organisatie roept ondernemers die financieel lastige tijden doormalen op zich te melden. Er wordt discreet met de aanmeldingen omgegaan. Ook ondernemers die het op dit moment goed hebben en bereid zijn anderen te helpen, wordt gevraagd te helpen door bijvoorbeeld prijzen ter beschikking te stellen. Hoe meer bingokaarten worden verkocht, hoe beter voor de getroffen ondernemers. „Deze online muziekbingo kan hopelijk voor een beetje positiviteit zorgen en het belangrijkste is dat we onze ondernemers hiermee kunnen ondersteunen!”

Aanmelden voor het beschikbaar stellen van prijzen kan via [email protected]

Aanmelden voor de bingo zelf kan via http://www.ruinerwoldonderneemt.nl Daar is een speciale button te vinden voor aanmelding.

Reacties

Cookieinstellingen