Speciale mondkapjes voor seniorenteams ZZVV

Mondkapjes voor ZVV.

Zuidwolde – Alle seniorenteams van ZZVV hebben mooie mondkapjes ontvangen om veilig op reis te gaan en andere verenigingen te bezoeken. Het is een initiatief van de supportersvereniging. Het inspireerde de hoofdmacht met een ware zevenklapper tegen BSVV: 7-0..

In het eerste half uurtje ging de wedstrijd gelijk op op een leeg Woltingeslag. De eerste mogelijkheden waren voor BSVV maar veel gevaar viel er niet te noteren. Nadat beide ploegen hun eerste kans hadden gemist kantelde de wedstrijd in de 29e minuut. Wouter Marinus werd na een goede actie neergelegd in de zestien meter en Joël Huiskes schoot de verdiende strafschop overtuigend binnen.

In handen

Vanaf het moment van de 1-0 had ZZVV de wedstrijd in handen en bepaalde het de wedstrijd. Ook scoorde het op de juiste momenten. Vijf minuten na de openingstreffer viel een wat vreemd afstandsschot van Matthijs Capellen binnen en in de laatste minuut voor de thee was Janou van Veen scherp toen hij een rebound via de binnenkant van de paal binnen werkte.

Na rust was het ook enkel en alleen ZZVV dat voetbalde. BSVV trok zich terug en kwam er daardoor ook niet meer uit. Al snel voerde de thuisploeg de score weer op toen Bram Otten hard uithaalde na een corner van Marinus. Kansen vielen er genoeg te noteren en ook de aanvallen waren bij vlagen zeer fraai. Bijvoorbeeld bij de 5-0 toen Huiskes de diepgang van Tom Leerdam op waarde schatte en de jongeling keurig afrondde.

In het laatste 25 minuten van de wedstrijd werd de score nog wat opgevoerd door spelers die hun tweede treffer van de middag maakten. Een scherpe vrije bal van Marinus werd door Huiskes bij de tweede paal over de lijn gewerkt en op aangeven van Van Veen was het Otten die in de slotfase zijn tweede treffer kon maken, Bij 7-0 zou het blijven en na negentig minuten precies floot de foutloos fluitende scheidsrechter Nigro – 19 aar jong – voor het laatst.