Fotofeest: Serenade bij afscheid van 90-jarige voorzitter Geert Vrielink

Zuidwolde – Met een bescheiden feestje, maar wél met een heuse serenade van muziekvereniging Woudklank, werd woensdagmiddag afscheid genomen van voorzitter Geert Vrielink van de Bewonerscommissie van appartementencomplex de Zantingehof. In dit wooncentrum, waar ouderen zelfstandig maar ook beschermd wonen, is hij steun en toeverlaat van de bewoners. Toen hij met zijn vrouw Annie 20 jaar geleden in de Zantingehof kwam wonen, werd de oud-rijschoolhouder vrijwel direct in het bestuur van de bewonerscommissie gehengeld.

Geert werd zondag 90 jaar en vond het welletjes als voorzitter. Zijn vrouw Annie overleed ruim twee jaar geleden, ze waren 62 jaar getrouwd, maar geert ging onverminderd voort. Niet alleen als voorzitter en organisator van meerdere activiteiten, maar ook als klusjesman. Joke Vliegenthart, die Geert tijdelijk als voorzitter vervangt in afwachting van een vaste opvolger, maakte er in haar dichterlijk dankwoord ruimschoots melding van.

Traktatie

Het feestje werd wat minder uitgebreid gevierd dan vooraf bedacht was. Dankzij corona moesten de bewoners nu op afstand blijven, maar ze kregen hun traktatie gewoon thuis bezorgd. Buiten liet iedereen  zich de serenade goed smaken, het was voor de afvaardiging van Woudklank ook mooi om weer eens op te kunnen treden.

Reacties