Drie glasvezelmarkten in De Wolden

Alle informatie over glasvezeldeals.
Foto: Ebbers Fotografie

Zuidwolde – Op drie locaties in de gemeente de Wolden vinden volgende week Glasvezelmarkten plaats. Daar vinden belangstellenden alle informatie over (nieuwe) providers en zijn er scherpe aanbiedingen. Sinds enige jaren kunnen de inwoners van De Wolden gebruik maken van het glasvezelnetwerk van Glasvezel de Wolden. Steeds meer mensen maken ook gebruik van dit stabiele snelle netwerk.

„Zeker sinds Corona merken we dat de bestaande netwerken niet altijd voldoen nu dit flink wordt belast omdat we veel meer moeten thuisblijven. Tijden veranderen, dus ook het gebruik van internet. We werken veel meer thuis, kinderen zijn aan het gamen en we streamen volop. Daarom willen we voor de inwoners die nog geen gebruik maken van dit netwerk een glasvezelmarkt organiseren om persoonlijk in gesprek te gaan om alle voordelen uit te leggen en te bekijken wat dit voor u persoonlijk kan betekenen”, laat Glasvezeldeals weten.

Glasvezelmarkt

Glasvezeldeals is een initiatief van een groep providers die samen voor de consument de meest scherpe deals aanbieden. Samen organiseren deze providers een Glasvezelmarkt. Tijdens deze markt kunnen belangstellenden zich oriënteren en informeren op de mogelijkheid voor glasvezel op hun adres en meteen beste deal uitkiezen. Wie geen tijd heeft om naar de markt te komen, kan op http://glasvezeldeals.nl alle aanbiedingen terugvinden. Tot 30 september kunnen belangstellenden zich aanmelden voor glasvezel en hoge kortingen verwachten. Elke provider heeft tijdens deze aanmeldperiode een unieke deal.

Data en tijden

De markten zijn op de volgende dagen en locaties: donderdag 3 september van 11.00 tot 17.00 uur op de Brink in Ruinen, op vrijdag 4 september van 11.00 tot 17.00 uur op de parkeerplaats aan de Burgemeester Schukkingstraat in Ruinerwold en op zaterdag 5 september van 11.00 tot 17.00 uur op het Kerkplein in Zuidwolde.

De deelnemende providers die aanwezig zijn aanwezig tijdens de glasvezelmarkt, zijn TriNed, SNLR, Fiber, RapidXS, Multifiber en GlobalXS.

 

Reacties