DNO Media kijkt uit naar het nieuwe seizoen

Foto:

Zuidwolde – Nu de vakanties weer achter de rug zijn, maakt DNO media, de lokale omroep voor Zuidwest-Drenthe en Noord-Overijssel, zich op voor de herstart van radio- en tv programma’s.

Vanaf zaterdag 29 augustus beginnen de sportprogramma’s weer met op zaterdag- en zondagmiddag veel live verslagen van de voetbalwedstrijden en andere sporten. Daarnaast zijn er de gevarieerde programma’s met veel informatie, actualiteiten en cultuur voor jong en oud uit het verzorgingsgebied.

Televisie

In het nieuwe seizoen zijn ook weer de live televisie-uitzendingen van de gemeenteraadsvergaderingen van De Wolden en op korte termijn ook van de gemeente Staphorst te zien. Iedere week verzorgen en presenteren tientallen enthousiaste vrijwilligers hun programma’s vanuit de studio aan de Nijverheidsweg in Zuidwolde. Voor de continuïteit en de uitbreiding van programma’s is er grote behoefte aan meer vrijwilligers. De zoektocht richt zich vooral op technici, presentatoren, sportverslaggevers en politieke redacteuren, die na een korte opleiding, kennis kunnen maken met het boeiende radio- en televisiewerk op lokaal en regionaal niveau. Voor meer informatie een berichtje naar wijzijndno.nl of mail naar [email protected].

Reacties