Groot pannatoernooi plus workshops sluiten Summer Madness af

Pannatoernooi.
Foto: Zwembad Ruinen

Koekange – De reeks zomeractiviteiten in het kader van Summer Madness wordt volgende week afgesloten met een reeks voorrondes van het Wolder pannatoernooi. Er vinden voorrondes plaats in 5 dorpen, de finale is op zaterdag 15 augustus in Koekange.

De afsluiting moet volgens de organisatie, Young De Wolden, een knaller worden. „Elke dag hebben we een voorronde van het pannatoernooi en kun jij je plaatsen voor de finale op zaterdag! Word jij de pannaking van gemeente De Wolden?” Daarnaast is er iedere dag een toffe kickboks- en dansworkshop, plus nog een andere leuke activiteit erbij.

Gastheer

De start is maandag 10 augustus op het terrein van Vitesse’63 in Koekange, dinsdag is vv Ruinerwold gastheer, op woensdag kunnen de sportievelingen terecht bij Wacker in de Wijk, op donderdag is vv Ruinen aan de beurt en op vrijdag vindt de laatste voorronde plaats op het veld van ZZVV/vv Zuidwolde. De activiteiten starten elke keer om 13.30 uur en duren tot 16.30 uur. De finale in Koekange is zaterdag 15 augustus van 12.00 tot 14.00 uur.

Deelname vanaf 12 jaar en ouder is gratis en het gaat om wedstrijden van 2 tegen 2. Inschrijven voor panna en de workshops bij jongerenwerker Ruben rost, 06-33703749 of via Instagram @young_de_wolden.

Reacties