Luning’s Restaurant trouwe sponsor vv Ruinen, maar stopt nu wel

Van links naar rechts  Bert Mulder (voorzitter vv Ruinen), Patty Nikkels en Bas Boverhof van Luning’s Restaurant, Jaap Smit (sponsorcommissie vv Ruinen).
Foto: Eigen foto

Ruinen – Het bekende restaurant in Ruinen is al jarenlang sponsor van voetbalvereniging Ruinen. In de afgelopen jaren was Luning’s Restaurant sponsor van alle jeugdteams. Dat begon in 2004 toen de jeugdteams werden voorzien van nieuwe tenues. Daarna is het sponsorcontract meerdere keren verlengd tot en met 2020.

Zowel Luning’s Restaurant als vv Ruinen hebben in de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling meegemaakt. Inmiddels heeft Luning naast een restaurant en pannenkoekenboerderij ook al vele jaren een tapascafé. vv Ruinen is ook meegegaan in de ontwikkelingen en heeft na een opknapbeurt van het sportpark in 2018 sinds dit voorjaar ook een eigen kunstgrasveld.

Warm hart

Wat in al die jaren is gebleven, is de sponsoring van de jeugd. Tot aan nu. Na 16 jaar sponsoring van alle jeugdteams en daarnaast ook nog drie jaar sponsoring van het 1e elftal stopt Luning’s Restaurant met de sponsoring van de jeugd. Eigenaresse Patty zegt hierover: „Wij hebben na 16 jaar sponsoring besloten te stoppen. We dragen vv Ruinen nog steeds een warm hart toe en blijven ook bordsponsor.”

Voorzitter Bert Mulder en Jaap Smit van de sponsorcommissie zijn eensluidend. „Het is best bijzonder dat een bedrijf gedurende zo’n lange periode alle jeugdteams van onze vereniging heeft gesponsord. Wij waarderen dat enorm en kijken met een goed gevoel terug op deze mooie samenwerking.”

Na een tijdelijke sluiting door de coronacrisis is Luning’s Restaurant sinds 1 juni weer alle dagen van de week geopend. Een flinke uitdaging om daarbij te voldoen aan alle corona-maatregelen. „We zijn er inmiddels aan gewend en zijn blij weer gasten te kunnen ontvangen in ons restaurant of op het terras voor lunch, diner, tapas of pannenkoeken”, zegt Patty blij.

Reacties