Online bingo voor jeugd en volwassenen bij VVVo Ruinen

Foto:

Ruinen – De VVVo Ruinen houdt zaterdag 16 mei een online bingo. Zowel voor de kinderen als voor de volwassenen is er de mogelijkheid om mee te doen. Om 15.30 uur start de VVVo met de kinderen, waarna om 20.00 uur de bingo voor de volwassenen begint.

De bingo wordt gespeeld via een online platform. Via dit platform zijn de leden van het bestuur van de VVVo Ruinen zichtbaar in de huiskamers van de bingo-spelers. Na opgave via [email protected] ontvangen de deelnemers een begeleidende brief die hen uitlegt hoe het exact werkt.

Middenstand

De bingo wordt gehouden om toch iets te organiseren voor de leden, ook niet-leden mogen mee doen, en om de plaatselijke middenstand een beetje te steunen. De prijzen zijn daarom allemaal gekocht en niet gesponsord.

Deelname kost voor de kinderen per ronde €1, je kunt in totaal aan 3 rondes mee doen. Voor de volwassenen zijn de kosten €2 per ronde, in totaal zijn daar in de avond 5 rondes. Per ronde vallen in beide categorieën 3 prijzen winnen.

Hoofdprijs bij de kinderen is een overnachting in een Boomhut XXL, bij de volwassenen een overnachting in een Wellness Loft.

Reacties