Kapsalon Manon weer geopend

Foto: Kapsalon Manon

Het is voor velen een onzekere periode geweest, maar woensdagavond 6 mei is er goed bericht vanuit het kabinet gekomen. Kapsalons mogen vanaf maandag 11 mei weer geopend worden, mits ze zich wel aan de strenge veiligheidsmaatregelen houden.

Goed bericht

Dit goede bericht geldt ook voor Kapsalon Manon, gevestigd op de Brink in Ruinen. Manon is ontzettend blij dat ze samen met haar team weer aan de slag kan: ‘Het is een bizarre tijd, maar klanten staan te wachten om weer mooi gemaakt te worden. De afspraken stromen alweer binnen en dat doet ons goed. We kunnen niet wachten om weer aan de slag te kunnen.’

Protocol

Het protocol vanuit het kabinet schrijft voor dat iedereen met klachten thuis moet blijven en verplicht dat handen, materialen, maar ook de werkvloer regelmatig moet worden schoongemaakt. Ook gelden in salons de 1,5 meter afstand; enkel op het moment van knippen is er een kleinere afstand tussen de kapper en de klant. Het dragen van mondkapjes is niet noodzakelijk, maar het staat ieder natuurlijk vrij er gebruik van te maken.

Extra geopend

Kapsalon Manon is maandag 11 mei en maandag 18 mei extra geopend om de drukte te verspreiden. Omdat zij zich aan de strenge hygiëne maatregelen moeten houden, zijn ze genoodzaakt iets meer tijd tussen iedere klant in te plannen. Manon en haar team zorgen er samen voor dat iedereen zich weer ontspannen en thuis voelt in de kapsalon.

Kapsalon Manon
Brink 29
7963 AB Ruinen
0522 472 146
Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van Kapsalon Manon

Geschreven door: Ine Zegeren

Dossier: Corona nieuws

Reacties