Video: Damesmode Dekker biedt ook nu gebruikelijke service

Zuidwolde – Damesmode Dekker in Zuidwolde laat weten dat het gewoon open is en klanten de gebruikelijke goede service weet te bieden. ‘Wij houden rekening met de voorschriften van het RIVM. Gelukkig hebben wij een grote winkel met ruime paden en grote paskamers. Zo kunnen wij voldoen aan de 1,5 meter norm’, laat de familie Dekker weten.

De voorjaarscollectie ligt en hangt ook te pronken in de ruime zaak aan de Hoofdstraat, via Facebook en Instagram worden bijna dagelijks mooie nieuwe sets geshowd door Rianne Dekker, alweer de vierde generatie in dit mooie bedrijf. Normaal gesproken verzorgt Henk Dekker ook de bekende haal- en brengservice, maar dat kan nu even niet vanwege het coronavirus. Om de klant toch service te bieden, bestaat de mogelijkheid dat mensen de door hen gewenste mode thuis kunnen laten bezorgen. ‘Misschien hebben ze wat moois op Facebook of internet gezien. Dan kunnen ze thuis in alle rust passen. Een telefoontje of berichtje en we komen in actie’, glimlacht Henk.

Telefoon 0528-373288 of mailen naar [email protected]

Meer info op http://www.damesmodedekker.nl

De openingstijden zijn  op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 10,.00 tot 17.00 uur.

Dat de familie Dekker ook nachtmode heeft en dat er dan een mooie link gelegd kan worden naar de om de hoek gelegen beddenspeciaalzaak van Jan Dekker, leidde tot een leuk filmpje op Facebook dat we jullie niet willen onthouden.

NACHTMODE BIJ DAMESMODEDER

NACHTMODE | RINGELA www.damesmodedekker.nl In samenwerking met Dekker Slapen laten wij hier onze dames nachtmode zien. Van het merk Ringella hebben wij pyjama’s, nachthemden en ochtendjassen in de maten 38-54. Van hip tot klassiek; van lange mouw tot 3/4 pyjamabroek. Let op: MOEDERDAGTIPkoop een mooie pyjama en wij pakken deze mooi voor je in. Bezorgen is ook mogelijk. Bel voor bestelling of informatie naar: 0528-373288 of whatsapp naar Rianne:https://wa.me/0031611496825Bij Beddenspecialist Dekker Slapen hebben ze naast bedden en prachtig beddengoed ook pyjama’s voor heren. Ze zijn weer open op woensdag tm zaterdag van 10.00 – 16.00 uurwww.beddenspecialist.nl#nachtmode #ringella #pyjama #nachthemd #ochtendjas #badjas #damesmode #fashion #fashionblogger #supersizethelook #dekkerslapen #slapen #beddenspecialist #damesmodedekker #zuidwolde #dewolden #drenthe #kooplokaal #steundelokaleondernemer

Geplaatst door Damesmode Dekker op Donderdag 30 april 2020

Reacties