Poppunt Drenthe trapt af in Hoogeveen

Foto:
Hoogeveen/Meppel – Theater De Tamboer in Hoogeveen stroomt donderdag 19 maart vol met de Drentse popscene tijdens de eerste Drentse netwerkmeeting popcultuur. De nieuwe netwerkorganisatie bouwt aan een provinciale infrastructuur voor talentontwikkeling en zet zich actief in voor het popklimaat.

Tijdens de kick-off komen provincie, gemeenten, muzikanten, muziekprofessionals, opleidingen en organisaties binnen de popsector Drenthe bij elkaar voor interessante panels betreft de Drentse popsector. Ook zijn er afwisselende live optredens van Drentse artiesten als The Heck, Leon Moorman, Mary Confurius en Same Old.

Opening

Gedeputeerde Cees Bijl zal de middag openen waarna de plannen van Poppunt Drenthe worden gepresenteerd. Tijdens de interessante panels zullen onder andere sprekers van Hello Festival, Taribush Kuna, InterStage BV Meppel, de Muziekcoöperatie, het TT Festival en verschillende muzikanten de ins en outs van het Drentse pop landschap behandelen. Uiteraard wordt afgesloten met een borrel om zo een laagdrempelige ontmoeting tussen de verschillende partijen te realiseren.
Entree is de eerste editie gratis. Voor het programma, extra informatie en het aanmelden:  www.poppuntdrenthe.nl/aanmeldenkickoff.

Reacties